Za nogometni klub “Zadrugar” iz Hrastovskog ovo je velik dan. U njihove redove danas se priključio bivši repezentativac 1. HNL u kojoj je skupio 195 nastupa i zabio 60 golova Bojan Vručina.

-Prvo bih se zahvalio mom dosadašnjem klubu NK Borac Imbriovec što mi je pružio priliku biti njihovim igračem, bilo je puno više lijepih nego loših trenutaka, a pamtit ću samo te dobre! Moram reći da je Borac ispoštovao sve dogovoreno i da je klub bio i više nego fer i korektan prema meni no zbog poslovnih obaveza u mom Adrenalinskom Parku jednostavno više nije bilo moguće normalno trenirati i igrati i to je jedini razlog prekida suradnje. Ovim putem želim mojoj bivšoj ekipi, upravi i treneru sve najbolje u nastavku sezone!
Logična odluka bila je ambiciozan klub koji vodi mlada i poduzetna uprava te trener koji mi može pružiti adekvatne treninge, a ja ću njima pokušati pomoći svojim iskustvom! Vjerujem da je ŠNK Zadrugar predodređen za velike stvari i zato nisam puno dvojio oko odabire nove sredine. – otkriva Vručina.

– Nakon 10 godina i povijesnog dana kad je ŠNK Zadrugar igrao na domaćem terenu protiv Zagrebačkog Dinama,danas je dan koji će također biti upisan zlatnim slovima u povijest Zadrugara! Prije svega želimo se od srca zahvaliti Bojanu na dolasku te mu zaželjeti puno sreće,golova i da ga zaobiđu ozljede. Vjerujemo da je ovaj potez dokaz da Zadrugar teži višem i da se čim prije vrati gdje i pripada! – poručilo je vodstvo NK “Zadrugar”.

Foto: NK “Zadrugar”