);
Bogat kulturno umjetnički program u sklopu ovogodišnjeg „Ludbrega petkom” – doznajte što se sve sprema

Bogat kulturno umjetnički program u sklopu ovogodišnjeg „Ludbrega petkom” – doznajte što se sve sprema

Na natječaj Centra za kulturu i informiranje Ludbreg za sudjelovanje u programu „Ludbreg petkom” pristigao je rekordan broj prijava koje uključuju razne oblike kulturno umjetničkih programa. Ove će se godine tako osim izložbi i koncerata održavati i predstave, plesne predstave, predstavljanje knjiga te performansi i video projekcije.

– Želja nam je da kroz program „Ludbreg petkom” doprinesemo i dodatno unaprijedimo kulturni život grada Ludbrega stoga nas iznimno veseli da su umjetnici amateri, ali i profesionalni umjetnici prepoznali njegov potencijal i javili se u velikom broju. Vjerujemo da će i ludbreška publika prepoznati njegovu kvalitetu i značaj te da će se rado odazivati. Ovogodišnji program je raznovrstan, prilagođen i djeci i odraslima, tako da će svatko moći nešto odabrati. – poručuju organizatori.

– Kod pripreme rasporeda koji se sastoji od čak 23 programa, osim o epidemiološkoj situaciji morali smo razmišljati i o planiranoj obnovi kino dvorane zbog koje gubimo dio prostora koji je predviđen za događanja s većim brojem posjetitelja. Program smo stoga koncipirali tako da su predstave i koncerti većinom rezervirani za toplije mjesece, kada nam vrijeme omogućava da ih održimo vani. – dodaju.

U nastavku donosimo raspored ovogodišnjeg programa.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content