Tradicionalno proštenje Antunovo i ove je godine održano u Selniku. Program je započeo nogometnim utakmicama mlađih uzrasnih kategorija na igralištu NK Plitvica, a zatim su igrali veterani. U utakmici veteranskih ekipa domaće Plitvice i Podravine pobjedu od 1:4 odnijeli su favorizirani Ludbrežani. Ove godine NK Plitvica slavi 85 godina uspješnog djelovanja pa je za vrtnu zabavu pokraj nogometnog igrališta angažiran popularni koprivnički bend Tragovi u kojem sviraju i dvojica Ludbrežana. Ne treba napominjati da je odaziv publike na trosatnu svirku Tragova bio velik.

Dok se čekalo na početak njihove svirke predsjednik VMO Krešo Horvat podijelio je tri posebna priznanja i to Mariji Kolak, Kristini Bačani i Krešimiru Miroslav. Mariji i Kristini priznato je ‘selničko državljanstvo’ u stopostotnom postotku, a Krešimir će se još morati ‘dokazati’ kako bi i njega mogli zvati Selničar.

U vjerskom dijelu, poslijepodne, održana je i sveta misa koju je u odsutnosti ludbreških župnika vodio umirovljeni župnik Ivan Vugrinčić iz Donjeg Mihaljevca.