);
Aktivne žene iz Hrastovskog

Aktivne žene iz Hrastovskog

Žene iz Hrastovskog jedva dočekale ukidanje epidemioloških mjera

Neformalna Udruga žena Hrastovsko koja djeluje u okviru i uz podršku Mjesnog odbora Hrastovsko jako je dobro iskoristila Praznik rada. Naime, žene ovog prigradskog ludbreškog naselja organizirale su bogat program koji je prvomajskog nedjeljnog poslijepodneva održan u punom Društvenom domu.

-U našem selu imamo oko 150 žena koje su na ovaj ili onaj način aktivne i koje se redovito odazivaju na programe koje organiziramo zajedno s našim prijateljicama iz drugih naselja kao i drugim udrugama. Ovom prigodom imale smo izložbu kolača, izložbu rukotvorina, izložbu fotografija, mjerenje šećera u krvi, nastup mlađih plesnih skupina KUD-a  Anka Ošpuh, kao i dvije kazališne predstave amaterskih družina – rekla je Renata Špoljarić-Gomaz.

Žene iz Hrastovskog i ovom su prigodom, za napore koje ulažu u očuvanje tradicijskih običaja, financijski podržane od Grada Ludbrega putem Mjesnog odbora Hrastovskog. Članice djeluju humanitarno i posjećuju bolesne mještanke pa je osim donacija za kolače, tijekom druženja, organizirana i bogata tombola. 

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content