Bivši nogometaš ludbreške Podravine i prvoligaša Slaven Belupa Bojan Vručina približava se kraju nogometne karijere. Trenutno igra u koprivničko-križevačkoj prvoj županijskoj ligi za Borac iz Imbriovca. No, ovaj put o popularnom Đinksu nećemo pisati kao o uspješnom nogometašu već kao poduzetniku. Naime, zajedno sa suprugom Aleksandrom, Bojan je otvorio Adrenalinski park Vručina.

-Adrenalinski park nalazi se odmah preko mosta na izlasku iz naselja Hrastovsko u Vinogradima Ludbreškim na području Puhlaki. Ukupne je površine od oko tri hektra, a planiramo još kupiti brežuljkastu parcelu u podnožju ispred šume na kojoj ćemo imati hupsere za utrke brdskim biciklima. Cjelokupni prostor još uvijek nije u potpunosti uređen, ali posjetitelji mogu uživati u nekim adrenalinskim aktivnostima. Najpopularniji je Paintball gdje dvije ekipe nastoje ‘eliminirati’ protivnika puškama punjenim kuglicama s bojom i ‘osvojiti’ njihovu zastavu. U svakoj ekipi je najmanje 5 igrača. Dakle, u park primamo najmanje 10 osoba, a možemo ih primiti i preko stotinu. – rekao je Bojan.

Posjetitelji parka dobivaju svu opremu za Paintball što između ostalog uključuje marker puške na zrak, kacigu sa sterilnim staklom, rukavice i kombinezon s protektorom za prsa. Osim odraslih Paintball mogu igrati i djeca starija od 8 godina no oni dobivaju puške pumperice te pelerine s likovima Batmana, Supermana i Spužva Boba. Korisnici mogu koristiti i natkrivenu terasu, hladnjak, roštilj, sanitarne čvorove, tuš kabinu, a sve to je uključeno u cijenu. Bojan uglavnom vodi brigu o uređenju parka i voditelj je adrenalinskih aktivnosti, a supruga vodi papirologiju i marketing. Aleksandra je već sedam godina u poduzetničkim vodama jer uspješno vodi ‘Turbo igraonicu’ pa je otvaranje ‘Adrenalinskog parka Vručina’ logičan slijed širenja poslovanja. 

–  Imamo trojicu sinova Leonarda, Fabija i Roberta i primijetili smo da puno vremena provode u zatvorenom prostoru. Između ostalog, zato smo i odlučili otvoriti ovaj park te ponuditi sadržaje gdje djeca i odrasli mogu uživati na zraku i dobro se zabaviti. Osim Paintballa nudimo i uslugu cateringa tako da možemo organizirati i proslave rođendana, momačke i djevojačke zabave, završnice i slično. Vjerujemo da ćemo imati i podosta grupa koje će dolaziti na Team Building što je u svijetu jako popularno, a posebno kada su u pitanju sportski klubovi. Isto tako moći ćemo ponuditi naše sadržaje turističkim agencijama koje organiziraju vrtićke i školske izlete. – rekla je Aleksandra.

Cijene za usluge u Adrenalinskom parku kreću se od 75 do 260 kn ovisno o broju aktivnosti koje želite koristiti. Svakom pojedincu pristupa se individualno, za svaku grupu se može napraviti poseban program prema njihovim željama, a Bojanu već pomaže i njegov najstariji sin Leonardo. Svi koji su došli jednom doći će sasvim sigurno više puta na godinu jer adrenalinske aktivnosti su ‘zarazne’.

Dakle, ako ste se odlučili odmaknuti od mobitela, računala i svakodnevne monotonije preporučamo te nezdrave navike zamijeniti aktivnostima na otvorenom. U Adrenalinskom parku Vručina? Zašto ne! Dolazak proljeća i topliji dani mogu pridonijeti vašoj dobroj odluci. Osim Paintballa u Adrenalinskom parku Vručina možete izabrati i streličarstvo, Airsoft duele s pucanjem u metu, bacanje sjekira u metu, Berg go Cart utrke, križić kružić, badminton, odbojku, rukomet, mali nogomet, Bigfoot, bacanje prstenova, skakanje u vrećama, vožnju u tačkama, aerobik, a uskoro i Bubble Football te ljudski stolni nogomet.

-Upravo sadimo i voćnjak starih sorti jabuka i malog bobičastog voća kako bi, u dogledno vrijeme, posjetitelje mogli opskrbiti sezonskim bio voćem. U planu su nam prijave na natječaje za dobivanje sredstva za izgradnju 200 m Zip Line-a, Rope poligona i stijena za penjanje. Vjerujemo da će se u ovaj projekt uključiti i Grad Ludbreg te Varaždinska županija kako bi se proširila turistička ponuda grada i županije. Također planiramo napraviti teniski teren kao i teren za mali nogomet s umjetnom travom natkriven balonom. – zajedno su iznijeli svoje planove Aleksandra i Bojan Vručina.

Vjerujemo da će se njihovi planovi ostvariti u kratkom vremenskom razdoblju jer vidljivo je da im ideja, elana, poduzetništva i sportskog duha ne nedostaje.